Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vzkazník | Aktualitky (RSS) | Ke stažení | Návštěvnost | Výměna ikonek | Přidat článek |

Moorhuhn X-XS cheaty

27. 12. 2009

Obecně: Hru Moorhuhn X-XS jste mohli nalézt na CD časopisu Jak na Počítač číslu 5/08 (stále můžete objednávat na tel.800115588). Pokud vám název nic neříká, střílíte tam po slepicích. A tady je pár rad, které mi napsal murphy:¨

1.: Hned na začátku hry Vás možná překvapí  slepice stojící s klackem pod úlem. Ta na vás dráždí včely. Pokud tuto slepici zabijete, když šťouchne do úlu 2×, dostanete za ní 5 bodů. Když ji zastřelíte poté, co bouchne do úlu 4×, dostanete 25 bodů. Když 6×, dostanete 35 bodů. Když 8×, už vás vosy pobodaj, vy ztratíte 50 bodů, a slepice bude zase za 5.
2.: Vlevo od úlu můžete spatřit kadibudku. Pokaždé, když se do ní strefíte, ztratíte jeden bod. Když se strefíte do srdíčka ve dveřích, kadibudka se rozbije, a bude tam slepice.
3.: Nestřílejte do úlu. Když se do něj strefíte, kýchnete, a srazí vám to 50 bodů.
4.: Za střelení do schránky úplně vpravo dostanete nějaké body.
5.: Panák v poli se dá za body určitým postupem rozstřílet:
A: Klobouk
B: Pravá ruka
C: Levá ruka
D: Nohy
E: Tělo 2×
F: Hlava
Pokud nebudete postupovat takhle, bude Vám to akorát body odečítat.
6.: Blízko jablka jste si možná všimli šneka. Střelte mu cca 5× za prdel, a on popoleze jablko, které začne žrát. Za každé kousnutí dostáváte body. Ale musíte si pospíšit, šnek automaticky po 30-ti vteřinách hry chcípe. Jakmile střelíte do něj, strhává se vám 20 bodů, a chcípá taky.
7.: Kousek od jablka jste si možná všimli slepice s pánvičkou, která se neustále kreje. Co kecám, neustále. . . Stačí ji 16× trefit nahoru dolu nahoru dolu a slepice se přestane krýt.
8.: Běžci co běhají před polem se skrývají. To znamená, že nemůžete čekat, že když na jednu stranu stromu slepice zaběhne, že na druhé vyběhne.
9.: Přebíjejte teprve tehdy, když už nemáte náboje. Jinak -5 bodů.
10.: A určitě jste si všimli slepice, která se kryje v troubě, pokaždé, když na ni vystřelíte. Tak si taky všimněte, že se někdy zavře sama do té trouby, i když na ni nestřílíte. Ale jen na malou chvilku. To je vaše příležitost. Střelte na první tlačítko zleva na troubě. trouba se začervená, a slepici co vyjede můžete zastřelit za 50 bodů.
11.: Samozřejmě jako každá hra se slepicema má tato poklad. Truhlu nebo trezor s pokladem najdete napravo od slepice s autem. Když nemáte klíč, je přes něj černý křížek.
12.: Cheat z Scorpion Win Cheateru: Hned po startu hry uvidíte rybařící slepici. Když jí zastřelíte, dostanete +10 bodů. Když jí nezastřelíte, dřív nebo později vytáhne špunt, voda vyteče a naší slepičce na hlavu spadne sejf za +50 bodů. Musí ale být zrovna viditelná na obrazovce. Tento sejf bohužel nejde odemknout klíčem ze stromu (viz dále)
13.: Cheat z Scorpion Win Cheateru: Velký strom je asi nejzajímavější postava v tomto díle. Střela do něj se rovná -1 bodu. Pokud do něj rychle vystřílíte asi čtyři zásobníky, tak se rozesměje, dostanete +25 bodů a na stromě se objeví klíč! Za střelení do klíče dostanete taky 25 bodů a klíč se vám přesune do rohu obrazovky. Po získání klíče střelte do sejfu s písmenem X na sobě (+25) poblíž trouby a dostanete Luciee Skycleaner Pro - gigantickou zbraň, která po aktivování zabije všechny slepice na obrazovce a pak zmizí. Dá se použít pouze jednou za hru.
Oprava cheatu 13: Ve verzi X-XS je na tom stromě pouze jedno místo, kam máte střílet. Bohužel jsem ještě pořád nepřišel na to, které.
14.: Když nastřílíte přes 900 bodů, přesune Vás to do nějaké budovy (která však není srollovací), a tam máte 40 vteřin na další střílení.
15.: Raděj střílejte myší, pohybujte se šipkami › a ‹.

 

 
 

© Panickov.tk 2006 - 2012 | Běží na systému eStránky.cz | Tisk | Nahoru ↑