Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vzkazník | Aktualitky (RSS) | Ke stažení | Návštěvnost | Výměna ikonek | Přidat článek |

Vše o nové verzi eStránek

4. 3. 2010

Vážení čtenáři,

    i když jsem (kdo ví proč) nebyl zařazen do betatestu nové verze eStránek (od 22.2.2010), rozhodl jsem se tento článek sepsat.

Kdy bude nasazena nová verze eStránek pro české uživatele?
Datum není přesně stanoveno, avšak jako nejpozdnější možný termín se uvádí březen 2011

Proč to tak trvá?
Češi budou mít narozdíl od ostatních více možností (platby, sms, ...)

Jak dlouho se už nová verze slibuje?
Na nové verzi se pracuje přes dva a půl roku. Můžeme citovat z příspěvku uvedeného na fóru z 4. května 2007: "Nová verze je za dveřmi"; ale ono je to k těm dveřím celkem daleko. Před dveřmi je třímetrová rohožka, vedle rohožky dvacetimetrová propast a o kus dál chybí lino. Doufám že chápete, co tím myslím. Na nové verzi pracovalo více než deset lidí, ale ano, ta česká stále ještě není hotova. A to právě z těch důvodů, které jsem uvedl výše.

Kde se dozvědět více o nové verzi eStránek?
Nikde. Na fóru eStránek sice existuje sekce nazvaná "Nová verze", avšak poslední příspěvek v ní je z 19.9.2007. Avšak si nemyslete, že se na fóru nic neděje. Po nasazení nové verze by na fórum měly přijít nové vzhledy a fórum by se mělo přesunout na novou adresu forum.estranky.cz . Již nyní byly několika lidem na fóru dány moderátorská práva. Tak doufejme, že to výjde. Chyba je nyní v tom, že eStránky namísto toho aby prezentovaly svoje fórum, prezentují více skupinu na FaceBooku. Ano, odsuzuji to. Přemísťujeme se na nějakou sociální síť, kde se spamuje o hodně víc než na fóru, a na dotazy uživatelů s problémy s eStránkami nikdo neodpovídá. Proto vás chci požádat, pokud nevíte jak něco na své stránce udělat, nezatěžujte s tím podporu do mailů nebo skupinu na FB: Obraťte se na eStránkové fórum.

Jaké ceny budou v nové verzi?
Pro srovnání sem dávám i ceny staré:
Ceník

Co se bude dít po nasazení nové verze?
Žádný kolaps se nečeká. Nová verze je velmi podobná té nové.

Nová verze byla nasazena 20.4.2010. Nyní probíhá převod starých účtů do nové verze. Již brzy se také dočkáme nového fóra.

Zdroje:
...@estranky.cz (maily)
forum.estranky.cz
ouhabook.com/estranky
blog.estranky.cz

 
 

© Panickov.tk 2006 - 2012 | Běží na systému eStránky.cz | Tisk | Nahoru ↑